Рутинне життя провінційних лікарень зазвичай не передбачало проведення серйозних операцій. Деінде в штаті навіть не було хірургів, а пацієнтів відправляли задля хірургічних втручань до “великого міста”.

Масштабна й кривава війна все змінила. Лінія фронту у кількох десятках кілометрів, а лікарні відіграють роль військових шпиталів. Тут рятують поранених бійців, швидка й успішна операція вирішує їх долю.

Операції неможливі без герметизації та стерилізації багаторазового інструменту. Для цього необхідний автоклав, де інструменти обробляються гарячою водяною парою. Одна з лікарень на південному напрямку, якій ми намагаємося допомагати, засвоїла багато нових навичок останніми місяцями, але такого необхідного устаткування досі не має.

Можна довго розмірковувати на тему “хто винен”, але прямо зараз маємо можливість вирішити цю проблему, придбавши прилад для однієї з лікарень.

Йдеться про автоклав MELAG VACUKLAV 30B (18 літрів). Одразу зазначимо, що устаткування — не нове, але наші люди його перевірили і підтверджують реальну німецьку якість.

Новий прилад коштував би близько 250000 грн. Вказаний вартуватиме 28000 грн.

Допомогти у цій важливій справі можна за реквізитами:
ГО ОБ’ЄДНАННЯ ВІДПОВІДАЛЬНИХ ГРОМАДЯН
ЄДРПОУ 39507416
в АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
МФО 305299
№ UA713052990000026005040400323
У призначенні платежу просимо зазначити “автоклав”.

Якщо ви готові поділитися криптовалютою, зазначайте окремо — ми з вами зв’яжемося для уточнення деталей.

Врятуймо життя та здоров’я наших воїнів разом!