Запити про гуманітарну допомогу ми отримуємо від громадян щодня, і робимо все, аби її надати — коли маємо таку можливість.

Продуктові набори на складі є не завжди — ми дуже залежимо від логістики та безлічі організаційних моментів. Воєнний стан ускладнює все — зокрема й процеси, котрі мали б із наслідками війни боротися.

Ми продовжуємо робити свою роботу й безмежно дякуємо людям, котрі довіряють нам.

Проєкт “Невідкладна продовольча допомога населенню, яке постраждало від конфлікту в Україні” Об’єднання Відповідальних Громадян реалізує спільно з Польською Гуманітарною Акцією та культурно-громадським центром ШЕLTER+ за підтримки Всесвітньої Продовольчої Програми.

Незважаючи на всі труднощі, станом на сьогодні ми вже роздали 230 тон якісних продуктів від наших партнерів. Це майже 17 000 продовольчих наборів для внутрішньо переміщених осіб.

Незабаром очікуємо на нові надходження гуманітарної допомоги. Підписуйтеся на сторінку Об’єднання Відповідальних Громадян, аби вчасно дізнатися про видачу продуктів. Будь ласка, розкажіть про нас друзям, які можуть потребувати допомоги.