Контрнаступ — це не лише світло надії для українців, це ще й невимовно важка та небезпечна праця. Наші захисники роблять неможливе — власною кров’ю вони вимивають непроханих гостей з української землі. Зараз наше з вами завдання — не жартувати про кавуни і вправлятися у прогнозах, а допомагати бійцям зберегти життя і здоров’я.

Та й не лише бійцям — нам самим легше переживати тривогу, коли голова й руки ділом зайняті, коли ми знаємо, що зуміли підстрахувати тих, хто ризикує усім. Днями передали велику партію комплектуючих для аптечок IFAK, котрі надали нам нові британські друзі. Вже зараз “гостинці” рятують криворізьких бійців, що знаходяться самі знаєте де.

Разом із дефіцитними медичними подарунками приїхали також ящики з дитячими іграшками та продуктами для переселенців. Усе це зібрали для нас працівники кількох різних британських організацій — принагідно дякуємо Tania Hebert за координацію. А про те, як і на чому увесь цей “крам” до нас їхав — розповімо іншим разом, це вельми непересічна історія.