Незалежність — це завжди про відповідальність: за свої рішення, вчинки та їхні наслідки, за власне майбутнє. Відповідальність, у свою чергу — не тягар обов’язків, а готовність користуватися всіма наявними можливостями. І ми користувалися — разом ми будували сучасне громадянське суспільство, робили міський простір доступнішим та комфортнішим, просували культурні, екологічні, спортивні ініціативи.

Повномасштабна війна все змінила. Знов Україна змушена кров’ю відстоювати свою незалежність, і ми з вами, її громадяни, усі ресурси спрямовуємо на перемогу. Проте первинна місія наша лишилася незмінною. Допомагаючи українським захисникам і тим, хто постраждав від війни, ми так само будуємо спільне майбутнє — майбутнє, в якому на нас чекатиме ще багато справ. Бо ми незалежні — й самі торуємо свій шлях. Ми відповідальні — і з цього шляху не зійдемо.

Дякуємо вам за вашу підтримку та довіру, за вашу сміливість та відкритість, за вашу відповідальність. Разом ми вже чимало зробили, а попереду — ще більше.

З Днем незалежності, друзі! Слава Україні!