#звіткоштидовіра

“Розповідаючи, з чим доводиться мати справу, часом навіть досвідчені військові медики починають тремтіти, — ділиться координатор Тарас Грузін, — Аби зберегти людині життя, інколи доводиться використовувати будь-які підручні засоби, зокрема для зупинення кровотечі або закриття пошкоджених внутрішніх органів. Після таких заходів, навіть якщо бійця врятовано, залишається ризик поширення інфекції з тяжкими наслідками для здоров’я. На жаль, якісні кровоспинні засоби досі лишаються в дефіциті”.

Проте завдяки нашим друзям та партнерам ми змогли передати 20 тактичних аптечок 129-й бригаді, що просто зараз захищає нас на передовій. Britta Ellwanger і ForPEACE надали кровоспинні засоби, фармакологічні й механічні, в тому числі турнікети та оклюзійні пов’язки. Ми ж завдяки вашим донатам доукомплектували аптечки рештою необхідних ліків та замовили зручні підсумки, аби аптечки завжди були в бійців під рукою.

“Сподіваємося, що наші захисники повернуться живими й неушкодженими, й усі ці “подарунки” їм не знадобляться, — додає Тарас Грузін, — Проте добре все ж на додачу до надії мати якісне оснащення”.

Дякуємо всім, хто нас підтримує й робить пожертви, котрі дозволяють закуповувати життєво необхідні речі для наших оборонців. Разом ми зможемо все!