Відстань у 30 кілометрів від кордону з країною-агресором. Трагічний досвід окупації у березні. Повідомлення про щоденні обстріли Сумщини через кордон. Такою є сучасність міста Тростянець.

Про мирне, розмірене життя з благоустроєм та сміливими проєктами розвитку поки що лише мріється. Тим не менш, у місті активно ліквідовують наслідки перебування орків. І, разом із тим, перебувають на сторожі та готуються до будь-яких, найнеприємніших сценаріїв.

Раді посприяти у забезпеченні найнеобхіднішим оборонців цього незламного міста. Кілька днів тому відправили до Тростянця вантаж із 20 аптечок, сформованих за кращими стандартами. Про те, що увійшло до аптечок, ми писали раніше: https://cutt.ly/TXgEX8A

Аптечки вже на місці й передані військовим. За цінний вантаж нам подякував мер Тростянця Yuriy Bova. «Разом переможемо», – підсумував міський голова.

Цілком погоджуємося з паном Юрієм. Ключ до перемоги – у єдності та спільній праці. Дякуємо нашим друзям, зокрема Project ADAPT, ForPEACE, а також особисто Britta Ellwanger за допомогу в наповненні аптечок, дякуємо криворізьким майстрам, що пошили сумки, дякуємо кожному, хто жертвує кревні та допомагає у придбанні всього, що необхідне нашим оборонцям.