Хвороби не “візьмуть паузу” через війну. Особливо — хронічні.

Окрім того, страшний час в окупації або в зоні бойових дій, переховування у підвалах чи льохах, екстремальні виїзди з рідних містечок декому підривають навіть найміцніше здоров’я.

Проєкт “Підтримка внутрішньо переміщених осіб та мешканців Кривого Рогу” передбачає організаційну та матеріальну допомогу українцям, яких безпосередньо зачепила війна.

Окрім іншого, налагоджена передача необхідних лікарських засобів. Існує два варіанти дій.

Перший — виїзди у прифронтові та звільнені населені пункти й видача ліків по місцю. Це єдиний вихід для людей, котрі не змогли вирватися й опинилися відрізаними від крамниць та аптек.

Другий — видача допомоги за попередніми заявками на базі волонтерських центрів у Кривому Розі.

Зокрема, цього разу до нашого центру завітали переселенці з Херсонщини та Донбасу. Громадяни отримали наступні препарати:
краплі для очей
– вушні краплі
– засоби від розладів шлунку,
тощо.

Допомагати співгромадянам, що опинилися в скрутному становищі, украй важливо для нас. Як українці, ми мусимо об’єднатися перед лицем труднощів, створених російським вторгненням.

Проєкт здійснюється за підтримки Європейського Союзу ( European Union in Ukraine, Eastern Partnership Civil Society Facility) та виконується ГО “Об’єднання Відповідальних Громадян“.