Якось боєць з 17 танкової бригади попросив брата дістати тепловізор. Позитивний вояка зараз знаходиться на східному фронті. Мав досвід у міських боях за Маріуполь. Хлопець не з боязких, але чергувати біля танків вночі з професійним приладом все ж спокійніше.

Брат Євгеній Мєшков, з нульовим досвідом збору коштів, одразу узявся за справу. На його превеликий подив люди почали активно відгукуватися. Хто 4000 гривень давав, хто – 10. Підключився однокласник Євгенія, який на свій день народження організував збір на теплік серед друзів. Назбирали трохи більше половини. Бійці хотіли вже власні кошти докласти. Та в слушну мить про історію дізнається співзасновник ОВГ Юлій Морозов. Він знає, що от-от прибуде якісний тепловізор навіть з трохи кращими характеристиками, ніж замовляли хлопці. Пропонує обміняти зібрану суму на прилад, решту – докладає з грошей, які ви довірили нам.

Хлопці в захваті від тепловізора і від того, як швидко вдалося його організувати. Прилад вже в роботі!
«Це був мій перший збір. Емоції неймовірні, коли люди реагують. Кожні десять гривень, які надходили на картку – особливий драйв. Навіть не уявляю, як той Притула почував себе, коли така і енергетика і підтримка всієї країни була під час збору на байрактари. Дякую усім, хто допомагав!!!», – поділився своїми емоціями Євгеній Мєшков.