Цікаво читати релізи від влади, що нібито наші лікарні забезпечені усім необхідним. На жаль, реальність не завжди відповідає заявленому.

Це – проблема, про яку не скажеш “не на часі”: у прифронтовому Кривому Розі лікуються як поранені бійці, так і переселенці та мирні містяни.

Один з таких запитів, наприклад – справний апарат газового наркозу для відділення нейрохірургії Міської лікарні №2 (у народі – “Тисячки”).

Що таке наркозна станція і в чому вона потрібна?
Це – обладнання, яке необхідне як для пацієнтів мирного часу, так і поранених у результаті бойових дій, кількість яких у нейрохірургічному відділенні значно зросла після 24 лютого. Апарат газового наркозу дозволяє визначати зміни життєвих показників пацієнта кожну секунду, такі як тиск, частота пульсу і багато іншого. Техніка ідеально підходить для операцій на мозку, оскільки не збільшує тиск крові в судинах мозку, а навпаки – зменшує, що дає кращий результат і швидше пробудження пацієнта після сну.

Зараз з’явилася можливість відремонтувати наркозну станцію у найбільшій лікарні міста. Це коштуватиме 55 350 грн.

Ми чудово розуміємо, що триває війна і багато хто з вас робить пожертви на інші корисні напрямки. І тим не менш, гадаємо, нікому б не хотілося, якби близька людина потрапила до лікарні та не мала потрібних умов для відновлення.

Якщо ви бажаєте допомогти медицині міста – ви можете зробити пожертву за реквізитами:
ГО ОБ’ЄДНАННЯ ВІДПОВІДАЛЬНИХ ГРОМАДЯН
ЄДРПОУ 39507416
в АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
МФО 305299
№ UA713052990000026005040400323
В призначенні платежу бажано вказати “на наркозну станцію”

Кожен внесок має вагу. Завдяки кожній гривні справне обладнання стає ближчим. Тож, допоможемо разом!