Допоможіть підрозділам ЗСУ стати більш потужними завдяки 2 мікроавтобусам і отримайте шанс стати власником унікальних марок з російським кораблем!
Ми продовжуємо збір грошей на 2 буси для підрозділів 57 ОМПБр і 17 окремої танкової бригади. Загальна сума до збору – 270000 гривень. Збираємо на спеціально створену для цього Монобанківську банку: https://send.monobank.ua/jar/2JjFJE9vZ1.

Ми впевнені, що серед наших друзів багато людей, для яких допомагати нашому війську вже є величезною мотивацією. Але зараз маємо можливість ще й надихнути вас приємними бонусами.

Активні учасники нашого об’єднання подарують 2 повні комплекти тих самих марок добродіям, що допоможуть нам закрити цей збір на транспорт. Перший – той, де «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!» – матиме шанс отримати кожен, хто зробить пожертву від 200 грн. Чим більше пожертва – тим більше шансів виграти.

Другий – той що вже майже неможливо придбати, «Русскій воєнний корабль, іді …!» – отримає людина, що до 12:00 понеділка, 13 червня, зробить найбільший внесок!

Звертаємо увагу, що для ідентифікації потенційних переможців розіграшу і “аукціону”, при поповнені банки вам треба ввести в коментарі свій номер телефону. Це дасть нам можливість зв’язатися з вами і передати марки. Ви можете робити кілька внесків, підписуючи їх своїм номером телефону; для визначення переможця ми підсумуємо їх всі.

Тож, кораблям йти своїм курсом, бойовим підрозділам ЗСУ ставати більш мобільними, щедрим українцям – отримувати унікальні марки, а всім нам разом – наближати перемогу України!

За перебігом збору слідкуйте на сторінці співзасновника Об’єднання Відповідальних Громадян Юлія Морозова.