#звіткоштидовіра
Війна активізує давні контакти з хорошими людьми та вибудовує чудернацькі ланцюги комунікації задля того, щоб зробити добру справу.
У 2018 році наша організація шукала хірургічний стіл для нейрохірургічних операцій. Було написано безліч листів, зокрема, до лікарень у Польщі. Звичайно ж, працював перекладач: нам допоміг Віталій – чоловік Julia Sarapultseva.

Минуло майже 4 роки, обставини докорінно змінилися. Віталій вийшов на зв’язок, повідомив, що може допомогти та посприяв у тому, щоб сконтактувати із енергійною Britta Ellwanger.

Ми досить швидко порозумілися з Бріттою. Й вже отримали перший медичний вантаж. За кілька днів до міста надійде ще один. Крім того, Брітта профінансувала закупівлю постільної білизни, гігієнічних наборів – тобто, тих речей, котрі так важко знайти в гуманітарних вантажах.

Це – розкішна новина для прифронтового міста, особливо враховуючи існуючі складнощі із логістикою.

“Я дуже вдячна ще одній яскравій людині, яка допомагає Україні перемогти, яка з відкритим серцем робить все, що може там, де знаходиться”, – найкращим чином змалювала емоції від налагодженого співробітництва керівниця Об’єднання Відповідальних Громадян Анна Ємельянова.