Якщо в нашому місті відносний спокій, то це завдяки тому, що такі громади як Херсонська, Високопільська, Кочубеївська, Зеленодольська відважно стримують навалу, не пускаючи її вглиб нашої країни. Плата за це невимовно висока. До нас долітають лише окремі історії безчинств, звірств з боку рашистів та героїчної стійкості наших військових і цивільних.

Завдяки співпарці Об’єднання Відповідальних Громадян з міжнародним фондом Help Ukraine 22 та Олександром Кондратинським з’явилася можливість підтримити дві громади – Високопільську і Кочубеївську.

«Від нашого міста до Високопільської ОТГ близько 70 км. Більша її частина знаходиться під окупацією. Ми і раніше знаходили варіанти, як допомагати цій громаді, а зараз вдалося відвантажити досить серйозні обсяги. Передали голові громади, яка зараз знаходиться в Кривому Розі, кілька тон продуктів і трохи ліків», – розповідає Юлій Морозов.

Допомога складається з наступних продуктів:
Борошно ТМ «Зернарі – 200 кг.
Сонячна олія «Чугуїв продукт» – 550 літрових пляшок.
Молочні суміші NAN – 36 штук.
Каші HIPP – 36 штук в асортименті.
Цукор «Аро» – 200 кг в кілограмових упаковках.
Рис – 60 упаковок по 850 гр.
Печиво «Roshen Мульти-Кейк» – 550 штук.
Рибні консерви «Лящ в томатному соусі» – 710 штук.
Макарони – 850 кілограмових упаковок.
Пакетів для пакування наборів – 600 штук.

Дуже сподіваємося, що гуманітарний вантаж не лише врятує людей від недоїдання, а й посилить їх віру у перемогу, підтримає морально. Вкрай важливо усвідомлювати, що ти не залишився сам на сам з бідою, що є, кому підставити надійне плече.