Щодня до культурно-громадського центру ШELTER+, де розташувався спільний волонтерський штаб центру і нашої організації, йде численний потік людей. Другого березня сюди звернулася і отримала допомогу 231 родина!

Співзасновник ШELTER+ Роман Морозов зазначив: «В середньому за добу до Кривого Рогу приїжджає 1000 переселенців (половина з Херсонської області). Мали за честь сьогодні послужити рекордній кількості: 231 родині! Стоїмо до перемоги разом!»

Підтримка переселенців – один з важливих напрямків волонтерської роботи. До центру допомога надходить з різних джерел – це і гуманітарні вантажі з-за кордону, і пожертви небайдужих криворіжців, за гроші яких закуповується найбільш нагальне. Містяни віддають свої речі або ж несуть ті, що самостійно придбали спеціально для постраждалих. Поповнюються запаси гуманітарної допомоги і завдяки співпраці з іншими штабами та волонтерськими організаціями.

Дуже важливо, що завдяки об’єднанню сил вдається вирішити частину проблем людей, яких війна вигнала з власних домівок. Дякуємо усім, хто невтомно і щиро продовжує робити свій внесок у перемогу!