Позавчора для розвідки територіальної оборони міста офіційно передали Mitsubishi Pajero i Mitsubishi Montero. Автівки в абсолютно робочому стані, обслужені на профільному сервісі. Потреба в машинах виникла після того, як у ТрО були спалені ворогами три автівки.

Одна з машин, яку ми придбали раніше, вже офіційно врятувала життя бійцю. За словами військових, без неї точно б не вивезли пораненого.
«Радує, що ми на одній хвилі з багатьма криворіжцями, і наш заклик – зібрати $15000 на 2 позашляховики саме для криворізької ТРО – досяг цілі менше, ніж за добу! Скажу по секрету, нам на ці гроші вдалося зробити навіть більше. Як всі процеси будуть завершені, обов’язково буду інформувати», – зазначив Юлій Морозов.

Дякуємо за допомогу у придбанні позашляховиків Євген Каріс, польським друзям, які організували безпрецедентні знижки, сервісу «Автоконтинент» та Дмитро Невеселий, за допомогою якого вдалося ефективно впоратися з бюрократичними складнощами. Велике спасибі багатьом десяткам людей, які пожертвували для цієї важливої справи свої гроші.

Продвожуємо збір коштів на автівки для військових. Перерахувати гроші можна на картку Тарас Грузін 4731219114987294 (йому ж можна під підпис віддати готівку, особливо цінна – в доларах чи євро),
або на paypal Юлія Морозова: jmorozoff@gmail.com.

Якщо треба офіційні рахунки організації, чи хочете пожертвувати крипту– пишіть в приват Юлію Морозову. Він скерує далі.