#звіткоштидовіра
В умовах війни закупівля, пошуки необхідного, доставка до місця призначення часто – справжній квест, вкрай складне завдання та неймовірні історії про людяність, самовідданість і доброту.

«До мене звернулася добра знайома, яка не змогла евакуюватися з Охтирки, і весь час під шаленими обстрілами і бомбардуваннями всіляко допомагала місцевій ТрО. Дізналися про потреби в ліках, знайшли майже все. Розібралися з каналом передачі, відправили», – розповідає Юлій Морозов. Далі між Юлієм та жінкою стався діалог:

– Мені за щось треба сплатити?
– Ні. Ви вже сплатили за всіх нас.
– Дякую. Приємно до сліз…

Для Охтирки завдяки вашим пожертвам ми закупили набір ліків для порятунку людей: жарознижувальні, протизапальні, знеболювальні, протизастудні, антибіотики, памперси, засоби гігієни та багато іншого. Вийшов досить серйозний список. Активно долучився до допомоги Сергій Мариничев, за що йому окрема подяка.

Вся наша сутність якнайкраще проявляється в екстремальних умовах. Війна, наче лакмусовий папірець в лічені дні показала, хто ми є і на що здатні. Величезний потік любові, співчуття, бажання підтримати один одного хвилею накрив нашу країну.

Разом до перемоги! Дякуємо, що довіряєте нам!

#Охтирка_медикаменти