Друзі, в нашому місті евакуюють людей з Всебратського, Макулана, Веселої Дачі, Миколаївського шосе, Цегельного заводу та Військового містечка-33 в Довгинцівському районі, а також наполегливо рекомендують тимчасово переїхати всім мешканцям Центрально-Міського району.

Не будемо зараз обговорювати правильність цього рішення, чи, тим більше, організацію цього процесу. Треба виконувати розпорядження військовій адміністрації.

Тож, криворіжці, давайте спробуємо допомогти один одному!

Мешканці інших районів міста, якщо ви маєте вільне житло або кімнати, яке готові надати своїм землякам (безкоштовно чи за помірну плату) ми спробуємо з’єднати вас з тими, кому це критично потрібно. І далі підкажемо вам, як правильно домовитися між собою.

Отже, хто готовий надати житло, заповніть форму: https://forms.gle/ssMiJVt6TnGxBTBm9 чи подзвоніть за телефоном: 096 403 7976, Анна
Хто потребує житла для евакуації – https://forms.gle/Nft3PNfiyX6at9Q78

Ми не обіцяємо, що допомогу знайдуть усі. Утім закликаємо криворіжців піти назустріч одне одному та зробити цей складний час настільки комфортним та безпроблемним для сусідів, наскільки це можливо.