Оздоровчі заходи хворої крайньої тривають. Маємо ще кілька відремонтованих ділянок. Виконано ремонт зливових решіток за адресами:
1) перехрестя вулиць Толстого та Української;
2) вулиця Кокчетавська, 18
3) вулиця Соборності, 97
4) вулиця Заводська, 1
5) вулиця Філатова, 30
6) вулиця Маршака, 14 (зупинка «7 лікарня»)

Заасфальтовано яму на проїзній частині дороги на вулиці Прорізній.

Та разом з тим дало про себе знати хронічне захворювання крайньої правої смуги, яке завжди загострюється взимку. Через те, що кучугури снігу після розчищення доріг не прибирають, маємо кілька проблем. Пояснює досвідчена велосипедистка, співзасновниця ГО “Велокривбас” Anna Atamanchuk:

«Прибиральна техніка має не просто згрібати, а й вивозити сніг і лід на відведені для цього ділянки, щоб звільнити крайню смугу для руху велосипедистів і громадського транспорту. У нас же цього не роблять. Тому з появою снігу крайня права фактично зникає. Проїхати, не порушуючи правил дорожнього руху, немає можливості. Тому що сантиметрів 80 займають снігові намети, плюс припарковані автівки, і вуаля — велосипедист має виїжджати на другу смугу. Потім посипають дорогу піском або щебнем, додається пил від підприємств, усе ретельно утрамбовується машинами, і в результаті утворюється щільний шар бруду, який можна хіба що вручну за допомогою лома і лопати прибрати. Просто змити неможливо. І це все неподобство пилить навіть улітку. Так не повинно бути. Смуга має бути вільною!»
Відео зробила Анна Атаманчук: