Кожен, хто долучився до створення Велоконцепції, отримає примірник.
Чергова зупинка — Київ.

Тепла зустріч колег відбулася 6 лютого в столиці. З рук представниці ГО Велокривбас Анна Атаманчук яскравий примірник Концепції отримала менеджерка з комунікації ГО U-Cycle — асоціації велосипедистів Києва Марина Блудша.

Історія партнерства криворізьких велоактивістів з U-Cycle давня та плідна.

Ще у 2015 році, коли тільки починалася розробка Велоконцепції для нашого міста, організація всіляко нам допомагала. Саме завдяки U-Cycle ми дізналися нюанси того, «як має бути», звідки та куди велосипедисти можуть їздити, як проводити підрахунок велосипедистів, як розробляти потенційні веломаршрути та багато іншого. Загалом ми отримали розуміння, як прокласти містки між численними теоретичними знаннями, фактажем і кінцевим результатом.

Екземпляр Велоконцепції Кривого Рогу зайняв гідне місце серед інших документів, до розробки яких U-Cycle доклала зусилля. Зокрема, концепції розвитку велоруху за допомогою U-Cycle уже розроблені та затверджені для таких міст, як Київ, Львів, Івано-Франківськ, Запоріжжя, Бердянськ, Мелітополь.

Сподіваємось, що напрацьована Велоконцепція також буде взята до уваги при розробці велоінфраструктури Криворізькою міськрадою.
А тим часом ви вже зараз можете ознайомитися з Велоконцепцією. Зробити це можна так:
– Завантажити електронний варіант за лінком https://cutt.ly/sOtvpSr
– Замовити друкований варіант та отримати його поштою або особисто, попередньо заповнивши форму https://forms.gle/MmwNtTcsYVnu94W6A та обґрунтувавши необхідність його отримання.

#КривийРігЗручний