Завдяки акції «Майданчик виживання» не лише вдалося відремонтувати і полагодити більше 20 дитячих майданчиків, а й, що не менш важливо, виявити чималу кількість безгоспних майданчиків, які вже тривалий час залишалися без будь-якого догляду.

Більшість цих майданчиків були встановлені «благодійниками» за кошти платників податків. І тут першочергову роль грала не турбота про дітей, а вау-ефект перед виборами. А після — хоч трава не рости. Подальша доля гойдалок, гірок, спортивного інвентаря вже мало кого цікавила, а тому обтяжувати себе додатковим клопотом і ставити їх на баланс ніхто й не збирався.

Зробивши численні запити, наша організація звернула увагу районних і міського виконкомів на цю проблему. Ми сповістили про це депутатів та будемо стежити за тим, щоб місця дитячих розваг мали відповідальних господарів.

Нещодавно ми отримали уточнення стосовно майданчиків у Саксаганському районі біля будинку №5 на мкрн Ювілейний, біля будинку №33 на вулиці Космонавтів, біля будинку №3 на бульварі Вечірній. Вони не перебувають і на балансовому обліку департаменту інфраструктури міста виконкому Криворізької міськради. За інформацією виконкому Саксаганської районної у місті ради, вищезазначене питання планується розглянути у 2022 році.

Друзі, саме так працює демократія, саме так громада може впливати на процеси у своєму місті, змінювати його на краще, робити зручним і комфортним. У цьому конкретному випадку ваші фото майданчиків під час акції, ваша не байдужість дали початок поки що невеличким, але досить важливим змінам у напрямі безпечного радісного дитячого дозвілля.

Ще раз дякуємо всім за ваше свідоме ставлення!!! Рухаємося разом далі до кращих змін!