На нашу пропозицію облаштувати кімнату для батьків із немовлятами Укрзалізниця відреагувала фактично відмовою.

Керівництво компанії переконане, що нагальної потреби в таких кімнатах нема. Адже на станції цілодобово працюють кімната тривалого відпочинку та зала підвищеного комфорту. Правда, у відповіді забули уточнити, що перебування в них платне. Ціни — на фото нижче.

Також пояснили, що черговий персонал вокзалу станції «Кривий Ріг — Головний» забезпечує комфортне обслуговування пасажирів із дітьми та задоволення їхніх потреб під час подорожі. Що це означає на практиці, пояснила чергова. Мамі чи татові з маленькою дитиною ніхто не відмовить безкоштовно розігріти дитячу суміш у мікрохвильовці, загріти чайник, надати будь-яку іншу посильну допомогу: «Ми всі люди, розуміємо, що таке маленькі діти. Якби виникла нагальна потреба сповити дитину, то ми б знайшли для цього куточок».

Друзі, хто мандрував з маленькими дітьми, розкажіть, будь ласка, чи мали ви потребу в кімнаті для батьків із немовлятами, як ви обходилися без неї? Чи можна вважати альтернативою такій кімнаті доброзичливе ставлення працівників вокзалу, які дійсно готові прийти на допомогу, і наявність кімнати тривалого відпочинку та зали підвищеного комфорту?

На жаль, не можемо надати вам фото кімнати тривалого відпочинку та зали підвищеного комфорту всередині, адже нам під час огляду заборонили їх фотографувати без дозволу вищого керівництва.

#КривийРігЗручний