«Нова пошта» — дійсно свіже віяння у сфері доставки в Україні. Компанія залучила безліч клієнтів різноманіттям послуг і швидкістю роботи.

Кожен клієнт — важливий, чи не так?

У Кривому Розі мешкають кількадесят тисяч осіб з інвалідністю. Частина з них — маломобільні. Відповідно, коли найближче відділення не є інклюзивним, це створює додаткові проблеми.

Тим не менш, як свідчить практика, далеко не всі відділення компанії в нашому місті відповідають нормам доступності.
Виокремимо такі:
Відділення №13 (вул. Володимира Великого, 9) — високий цоколь будівлі, відсутній пандус.
Відділення №14 (вул. Лісового, 9-А) — відсутній пандус.
Відділення №15 (просп. Миру, 31) — високий цоколь будівлі, відсутній пандус.
Відділення №19 (вул. Мусоргського, 13/3) — для потрапляння всередину слід подолати кілька східців і порогів, не облаштовані пандуси / з’їзди.
Відділення №20 (мкр. Сонячний, 60/5) — розташоване зависоко, кут нахилу пандуса не відповідає ДБН.
Відділення №25 (просп. Металургів, 36) — розташування вглибині торговельного комплексу, до якого не можна потрапити через високі східці.
Відділення №28 (вул. Січеславська, 3) — кут нахилу пандуса не відповідає ДБН, скористатися пандусом можливо, лише викликавши співробітника за допомогою кнопки.
Відділення №34 (просп. Гагаріна, 59) — кут нахилу пандуса не відповідає ДБН, з’їзд не призначений для користування на кріслі колісному.

Інформація про доступність відділень «Нової пошти» в Кривому Розі міститься за лінком https://vidpovidalni.org/map/ у категорії «Поштові послуги».

Чи заслуговують люди з інвалідністю на можливість користування поштовими послугами? Поза будь-яким сумнівом.

Чи здатна «Нова пошта» забезпечити їх відповідним рівнем якості? Звісно. Компанія довела це справами, зробивши абсолютно доступними відділення №№2, 3, 4, 11, 18, 22, 23, 24, 26, 30, 31, 32, 33 у нашому місті.

Ми бачимо, що «Нова пошта» вміє працювати з різними цільовими аудиторіями та систематично інвестує в реконструкції відділень зв’язку. Тож наполегливо просимо компанію не відступати від тренду безбар’єрності й навести лад зі згаданими на початку відділеннями в Кривому Розі.

#КривийРігЗручний