Веломарафон XCM “Залізна сотня” за останні 5 років став візитівкою Кривого Рогу. Заїзд щорічно збирає кількасот учасників, представлені близько 40 міст України.

Наші партнери з Ukrainian Bike Family прагнуть зробити марафон іще крутішим і цікавішим:
– Захід має стати доступнішим для учасників із різним рівнем достатку. Це дасть змогу залучити більше велосипедистів з усіх куточків країни.
– Масовий і конкурентний заїзд — найкраща реклама здорового способу життя. Це ключ до того, щоб залучити криворізьку молодь до велоруху.
– Успішно проведений марафон сприятиме позитивному іміджеві Кривого Рогу в Україні та за кордоном.
– Заїзд відкриє різноманітні та різнобарвні ландшафти нашого краю для широкого загалу.
– Усе перелічене вище дасть імпульс розвитку індустріального туризму на Криворіжжі.

Для того, щоб «Залізна сотня» отримала новий поштовх, представники Ukrainian Bike Family Сергій Федорчук та Денис Дубов розробили проєкт на конкурс «Громадський бюджет 2022». Проєкт міститься в категорії «Спорт» і має номер 124.

Як підтримати?
1. Входите до особистого кабінету на порталі https://gb.kr.gov.ua. Зробити це можна за допомогою Bank ID або Картки криворіжця.
2. Переходите за лінком на сторінку проєкту https://gb.kr.gov.ua/projects/124 або вводите в пошуку номер 124.
3. Натискаєте на помаранчеву кнопку «Проголосувати». У версії для ПК вона розташована праворуч від опису проєкту, у мобільний версії — внизу.

Будемо щиро вдячні за підтримку гарної ініціативи. Ваш голос — ваш внесок у просування здорового способу життя в нашому місті.