Ми в Об’єднання Відповідальних Громадян прагнемо, щоб використання мапи доступності Кривого Рогу було максимально спрощеним, швидким і корисним для юзера. Тож ми підготували для вас добірку детальних мануалів.

Почнемо з найпростішого: як знайти мапу? Мапа доступна на вебсайті нашої організації. Існує два шляхи переходу до мапи.

Перший спосіб. У рядку адреси браузера друкуєте vidpovidalni.org. У шапці сайту знаходите кнопку «Мапа доступності», натискаєте й переходите на сторінку мапи.

Другий спосіб. Цей шлях є швидшим. Копіюєте вебадресу https://vidpovidalni.org/map/, вставляєте в рядок адреси браузера, переходите на сторінку мапи.

Не загубіть лінк на мапу доступності. Зробити це в найпопулярнішому браузері на мобільних пристроях Google Chrome просто: відкриваєте меню браузера (значок трьох крапок у правому верхньому куті), обираєте пункт «Закладки» зі значком зірочки.

Швидке покликання на мапу також можна зберегти на робочий стіл смартфону. Для цього відкриваєте меню браузера, обираєте пункт «Додати на головний екран».

У наступних дописах ми детальніше розповімо про шари даних мапи доступності та про те, як із ними працювати. Стежте за оновленнями.

#КривийРігЗручний