Упродовж голосування з’ясувалося, що в ТРЦ «Сонячна Галерея» вже є окрема кімната для матері та дитини, але, судячи з результатів опитування, про неї мало хто знає. Тож ми вирішили розповісти про кімнату детально.


Кімната для батьків із немовлятами облаштована в «Сонячній Галереї» на другому поверсі між чоловічим і жіночим туалетами та має спеціальну позначку. Якщо ви з візочком, то дістатися туди можна ліфтом.


У затишній кімнаті є сповивальний столик, стільчик, унітаз, умивальник, туалетний папір, паперові рушники, сушарка для рук, мило та смітник.


Важливе уточнення! Кімната зачинена. Проте на вході вас чекає відеовічко. Натискаєте кнопку під ним — охорона бачить на пульті, хто хоче зайти. Ви почуєте, як замок відмикається. Це зроблено, щоб не допустити безладу від масових відвідин людей без дітей. Така сама система і в санітарної кімнати для осіб з інвалідністю.


Поряд у жіночому туалеті є ще один сповивальний столик із пасочками та підписом шрифтом Брайля.
Усе зроблено дійсно з турботою про батьків і їхніх немовлят.

Надписи чи зображення, що підказували б про наявність цієї кімнати в ТРЦ, відсутні. Плануємо попросити адміністрацію встановити біля входу або на першому поверсі табличку, яка б зорієнтовувала відвідувачів.

Сподіваємося, наша інформація була для вас корисною та цікавою . Розкажіть про наявність кімнати для батьків із немовлятами своїм знайомим, у яких є маленькі діти. Робімо Кривий Ріг зручним разом!

Маємо надію, що подібні кімнати з’являться і в інших локаціях, про які ми писали раніше: