Мешканці визначили локацію, де найбільше потрібна кімната грудного вигодовування. Нею виявилася станція «Кривий Ріг — Головний», яка набрала 179 голосів. Та це й не дивно, бо чекати тут доводиться найчастіше. Якщо час очікування через запізнення потягу припав на нічні години, то така кімната — рятівний човник для батьків із немовлятами.

На другому місці зі 163 голосами опинилася «Сонячна Галерея». Упродовж голосування з’ясувалося, що в ТРЦ вже є окрема кімната для матері і дитини, та, судячи з результатів опитування, про неї мало хто знає. У нашому наступному пості ми більш детально розкажемо про цю кімнату, а поки що звернемося до адміністрації закладу з проханням розмістити вказівники на кімнату, якщо такі відсутні.

132 голоси набрав сквер біля парку ім. Гутовського. За територію біля ПК «Тернівський» проголосували 100 мешканців. Уважаємо доброю ідею розміщення такої кімнати в самому палаці.

115 голосів отримав парк Героїв, 105 — парк Саксаганський, 92 — парк ім. Богдана Хмельницького, 69 — сквер біля Покровського райвиконкому, 70 — дитячий майданчик на площі Визволення в ботанічному саду, 74 — сквер біля ПК «Карачуни», 64 — ТРК «Зірка», 63 — площа на Піонері.

У коментарях люди уточнювали, що було б чудово розмістити кімнати для батьків із немовлятами в усіх названих локаціях.

Голосування, у якому взяли участь понад 1200 респондентів, показало, що однозначно є величезна потреба в облаштуванні таких кімнат у Кривому Розі. Тому працюємо над цим далі.