У доброї господині і півень несеться. Це про голову двох ОСББ «Затишна оселя» та «Чарівна-20» Надія Анісімова, яка вдихнула друге життя в занедбану гірку.
Під час акції «Майданчик Виживання» з’ясувалося, що вкрай розтрощений дитячий майданчик на Чарівній, 25-A біля АТС не має балансоутримувача, а виконком Тернівської райради не може взяти його на баланс через те, що майданчик встановлено з порушенням норм. Про це ми писали на своїй сторінці.


Надія Анісімова, дізнавшись, що майданчик безгоспний і продовжує руйнуватися, звернулася до виконкому Тернівської райради з проханням узяти гірку на баланс свого ОСББ. Дозвіл дали. Мешканці допомогли демонтувати і перенести гірку на 300 м, до подвір’я будинку №20. Своїм коштом гірку відремонтували та пофарбували. Тепер її не впізнати, малеча в захваті. Приходять покататися навіть дітлахи з інших будинків.


«Гірка біля АТС була абсолютно марна. Поряд із нею розпивали спиртні напої, лускали насіння просто в пісок, вигулювали собак. Ніхто не дбав про майданчик. Дітям було гратися небезпечно. А тепер гірка стоїть у подвір’ї відремонтована. Ми стежимо за порядком. Раніше в нас були тільки турніки та гойдалки, побудовані ще за радянських часів. А тепер завдяки Надії, яка зуміла нас організувати, маємо сучасну гірку», — розповідає мешканка Ірина.


«Ідея забрати гірку до себе в ОСББ виникла раптово. Щойно дізналася, що майданчик безгоспний, я звернулася до викоконкому райради з проханням забрати гірку. Люди мене підтримали, і завдяки спільним зусиллям у нас усе вийшло. У найближчих планах — знайти, хто б допоміг із пісочком! Не відмовимося від допомоги)», — розповіла голова ОСББ Надія Анісімова.

Робімо Кривий Ріг зручним далі! Щиро радіємо, що опублікована на нашій сторінці інформація стала в пригоді!

 

Гірка до ремонту

Гірка до ремонту

Гірка до ремонту