Незалежність — це відповідальність.

Десятки поколінь брали на себе відповідальність, виборюючи українську державність. Багато хто віддав за це найцінніше — власне життя. Врешті-решт, ми маємо державу, а тому наше покоління відповідальне за теперішнє та майбутнє України.

Нас більш ніж 40 мільйонів у країні та більш ніж 600 тисяч у місті. Усі ми дуже різні, але всі ми маємо бути рівні в правах і можливостях. Про це твердить Конституція, це виходить зі здорового глузду.

Проєкт «Кривий Ріг — Зручний» має на меті наближення цієї самої рівності, створення комфортного міського простору для всіх верств населення, адаптацію під різні потреби, рівень мобільності, способи пересування. Ми чудово розуміємо, наскільки товстий шар проблем, нерозуміння та стереотипів накопичився, але не можемо не «лупати сю скалу», цитуючи класика.

Приємно, що менш ніж за рік функціонування проєкту є зрушення у свідомості громадян. Приємно, що аналогічні дії іноді локально, а іноді й системно розпочинаються в інших куточках нашої Батьківщини.
Віримо, що із часом взята відповідальність матиме результат. Цього святкового дня зичимо кожному бути відповідальним за справу його життя. Разом ми побудуємо нову, комфортну Україну.

Команда Об’єднання Відповідальних Громадян щиро вітає читачів з 30-ю річницею проголошення Незалежності нашої держави.