До нас час від часу звертаються криворіжці, які взяли участь у флешмобі #МайданчикВиживання. Людей, природно, хвилює, чому все ще не розпочаті ремонти та коли на них очікувати.

Поділимося з читачами найсвіжішими новинами. Умовно згрупуємо їх так: «надія», «коштів немає, але ви тримайтесь» та «напівміри».

«Надія»
– Майданчик у дворі будинку №101 на вулиці Кропивницького. На теперішній час виконком районної в місті ради складає проєктно-кошторисну документацію щодо ремонту цього дитячого майданчика. Після її розробки буде проведено тендерну процедуру. Після проведення тендеру буде підписано договір з переможцем і виконано ремонтні роботи. Ремонт дитячого майданчика заплановано в ІІІ кварталі поточного року.
– Майданчик у дворі будинків №№18, 20 на вулиці Миколи Світальського. Обстеження цього дитячого майданчика подовжено до 01.08.2021. Після проведення тендерних процедур та укладання відповідного договору буде виконано ремонт.

Які наші дії? Контролюємо ситуацію, чекаємо на ремонти й будемо вітати ваші повідомлення про те, що майданчики приведено до ладу.

«Коштів немає, але ви тримайтесь»
Є низка майданчиків, що не перебувають на балансовому обліку департаменту розвитку інфраструктури міста. Зрушення можливе в разі, якщо райрада візьме майданчики на свій баланс. Це станеться, лише коли виділять фінансування на паспортизацію та експертну оцінку такого обладнання. Мова йде про майданчики:
– у дворі будинків №9–15 на проспекті 200-річчя Кривого Рогу та будинку №112 на вулиці Співдружності
– біля будинку №5 на мікрорайоні Ювілейний
– біля будинку №33 на вулиці Космонавтів
– біля будинку №3 на бульварі Вечірній

Які наші дії? Не дозволяємо забути про питання, будемо актуалізувати його під створення бюджету на 2022 рік.

«Напівміри»
Під напівмірами ми розуміємо ситуацію, коли зламаний елемент майданчика демонтували й небезпека для діток зникла, але не встановили новий. Причина — зазначений елемент знято з виробництва. Такий стан справ — з ігровими зонами:
– біля будинку №1 на вулиці Ракетній
– біля будинку №1 на вулиці Українській

Які наші дії? 01.09.2021 плануємо надіслати листа до Центрально-Міського райвиконкому з пропозицією включити майданчики в план на відновлення у 2022 році.

Ми вдячні містянам, що взяли участь у флешмобі, цінуємо ваше бажання довести справу до кінця та обіцяємо тримати вас у темі всіх оновлень, які публікуватимемо на цій сторінці.

#КривийРігЗручний