Участь у голосуванні щодо необхідності встановлення вендингових апаратів у місцях скупчення людей узяли 156 мешканців. У цілому цю ідею підтримали всі учасники.

«Шикарнюча ініціатива», — так відгукнулася про нашу ідею підписниця Катерина Вігільова.

Найпопулярнішою локацією виявився залізничний вокзал «Кривий Ріг — Головний»: за нього віддали 125 голосів. 105 голосів набрав залізничний вокзал «Рокувата», 97 — вокзал станції «Кривий Ріг».

88 голосів отримала Криворізька автостанція №2 ПАТ «ДОПАС», 78 — каса «Інгулець» ТОВ «АПК Тікет Кривий Ріг», 86 — Криворізька автостанція №1 ПАТ «ДОПАС».
96 чоловік проголосували за встановлення апарату в міжнародному аеропорті Кривий Ріг.

Відчутно меншу кількість голосів отримали кінотеатри й торгові центри. Торговий центр «Зірка» — 41 голос, «Вікторі плаза», торговий центр «Ліберті», ТК «Аркада» — по 43, торговий комплекс «Проспект» — 44, кінотеатр «Олімп» та «Епіцентр» — по 45, кінотеатр «Multiplex Union» — 46, кінотеатр «Multiplex Victory Plaza» — 47. По 48 голосів криворіжці віддали за встановлення апаратів у ТРК «Сонячна Галерея» та ТРЦ «Терра».
Чому саме такий вибір зробили жителі, пояснює Катерина Федорчук (Katerina Fedorchuk): «Вважаю, що в магазинах і торгових центрах в асортименті є такі речі, а ось на вокзалах та станціях — не завжди».

Сергій Бойко також зазначив: «У ТРЦ є купа різних магазинів, де можна придбати ці речі. А от на залізничних, авто-, аеровокзалах нашого міста й у театрах такі речі дійсно в дефіциті».

Дмитро Загрибаєв запропонував встановити подібні апарати в усіх лікарнях міста, Катерина Вігільова — поблизу дитячих парків.

Дар’я Примакова вважає, що доречно організувати вендингову торгівлю засобами гігієни в нічних закладах — клубах, дискотеках.

До асортименту товарів в апараті Elena Khmelevskikh запропонувала додати ще й воду.

Дуже дякуємо всім, хто долучився до голосування й узяв участь у проєкті «Кривий Ріг — Зручний». Озброївшись результатами голосування, ми можемо сміливо надсилати листи до підприємств і закладів із пропозицією встановити вендингові апарати із засобами гігієни. Якщо отримаємо згоду від будь-кого, ми готові допомогти з пошуком та замовленням вендингових апаратів і в Україні, і за кордоном.