По всьому світу — й Україна не виняток — уже досить успішно використовують вендингові торгові автомати. Цей невибагливий спосіб торгівлі зручний і для власників, і для користувачів. Найбільшою популярністю користуються апарати з продажу холодних напоїв, цукерок і кави. У Манчестері відкрився перший у країні автоматичний супермаркет, у якому представлено 150 найменувань товарів.

Під час робочих зустрічей у межах проєкту «Кривий Ріг — Зручний» виринуло на поверхню питання потреби облаштувати в місцях скупчення людей вендингові апарати із засобами першої необхідності: гігієнічними прокладками, тампонами, серветками, підгузками, одноразовими пелюшками, презервативами.

Учасники проєкту зазначили, що було б зручним, аби взагалі товари названої групи реалізовувалися не лише в аптеках, а й у кафе, ресторанах, розважальних закладах тощо. Це і додатковий дохід, і турбота про клієнтів, особливо з маленькими дітьми.

Чи доцільно, на вашу думку, встановлювати автомати з продажу товарів першої необхідності? Якщо так, то в яких місцях чи закладах? Поділіться в коментарях.
#КривийРігЗручний