«Квитки дуже швидко розбираються. О 9:00 починається реєстрація на показ, який буде через чотири дні. Буквально за 5–10 хвилин квитків уже немає», — про це розповів організатор Чілдрен Кінофесту в нашому місті Станіслав Корнієнко.


Станіслав також зазначив: «Популярність кінофесту росте з кожним роком. У цьому році, на жаль, через карантин кількість квитків менша удвічі. Їх рівно стільки, скільки ми можемо розмістити в залі згідно з нормами. А охочих у рази більше. Мені телефонують кожен день по дві-три людини, які хочуть привести групу дітей зі шкіл, інтернатів. 50% квитків ми залишаємо для дітей пільгових категорій».
Нинішні покази припали на період останніх дзвоників, які в школах проходять у різні дні, тому в залі майорять стрічки випускників. У такий спосіб діти відзначають своє свято.

«Ми всім класом вирішили завітати до кінотеатру. Був непоганий мультик. Він зі смислом, він про те, що є справжня дружба і треба завжди допомагати одне одному. Для мене друг — це довіра, повне взаєморозуміння, спільні інтереси», — поділилася своїми враженнями про мультфільм «Віктор_Робот» випускниця інтернату Ліля.


Не пропустили цьогорічного фестивалю й фанати зі 103 школи. «Ми відвідуємо фестиваль щороку. Стежимо за тим, коли він почнеться. Батьки допомагають замовити квитки, і ми ходимо на всі сеанси. Минулого року не пощастило, бо фестиваль був онлайн. А в цьому році ми з нетерпінням чекали його і сьогодні потрапили», — розповідає вчителька початкових класів Світлана Миколаївна.

«Віктор_Робот» припав до душі маленькій третьокласниці Євангеліні. Дівчинка, незважаючи на свій вік, добре розуміє, що дружба — це не кидати друзів заради чогось.


А ще дві дівчинки на знак подяки подарували організатору чудовий малюнок.


Друзі, нагадуємо, що кінопокази проходять у кінотеатрі «Мультиплекс» ТРК «Union» за підтримки Об’єднання Відповідальних Громадян.

Зареєструватися на показ можна тут: https://online.childrenkinofest.com.