Наразі триває робота в групах із планування змін трьох локацій у Кривому Розі: Інгулецького парку, площі Петлякова, скверу між вулицями Космонавтів та Івана Авраменка.
Кожну групу очолив експерт із досвідом позитивних змін в інших українських містах. Настав час познайомити наших читачів із фахівцями.

Отже, які експерти були запрошені?

Влад Самойленко — киянин, працює в Команді підтримки реформ при Міністерстві інфраструктури України. Влад брав участь у проєктах перепланування простору під час роботи в Київській міській державній адміністрації. Фішки Влада — інновації, сучасні технології, інклюзивність і доступність.

Оксана Цимбалова представляє Одесу. Вона помічниця депутатки міської ради, входить до робочої групи при комісії з транспорту. Окрім того, Оксана керує ГО «ВелоВектор». Досвід її практичної роботи з транспортною сферою та дотичність до велоруху можуть багато дати нашому місту.

Микола Костриця — консультант із місцевого і стратегічного розвитку, досвідчений урбаніст. Він працює у виконавчій владі Житомира, є уповноваженим міського голови з питань розробки і впровадження Концепції інтегрованого розвитку. Микола має 5-річний досвід роботи на посаді директора департаменту економічного розвитку Житомирської міської ради. Крім того, Микола — експерт проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні» (GIZ). Є випускником CANactions School for Urban Studies (2016–2017).

Навіть якщо ви не встигли зареєструватися до робочих груп, для вас відкрита можливість спілкування з експертами та обговорення проєктів. Зробити це можна в додатку Telegram, долучившись за покликанням до відповідного чату:
– Інгулецький парк — https://t.me/joinchat/sDqDVsnrm3FiZTVi
– Площа Петлякова — https://t.me/joinchat/tVVKrxt5gKkyZWQy
– Сквер між вулицями Космонавтів та Івана Авраменка — https://t.me/joinchat/hs4xgqi7o_ozMWYy

Віримо, що спільними зусиллями Кривий Ріг стане зручним!