Розпочалася реєстрація на кінотеатральні покази дитячого кінофестивалю Чілдрен Кінофест, який проходитиме в «Мультиплексі» в ТРЦ «Union» із 28 травня по 2 червня. Цього року фестиваль охопить понад 20 український міст.

До конкурсної програми ввійшли сім дитячих фільмів, відібраних на найбільших європейських кінофорумах.

Коли збиратиметеся на фестиваль, обов’язково розкажіть своїм дітлахам, що вони зможуть самостійно обрати найкращу стрічку і спробувати себе в ролі журі.

Відкриється Чілдрен Кінофест фантастичною анімаційною стрічкою Анатолія Лавренішина «Віктор_Робот», яка в цьогорічній конкурсній програмі представляє Україну. Картина вже відзначена Призом глядацьких симпатій Одеського міжнародного кінофестивалю та Премією «Кіноколо».

Реєстрація на кожен фільм кінотеатральної програми Чілдрен Кінофесту розпочинається за чотири дні до його показу. Так, на фільм-відкриття фестивалю «Віктор_Робот» можна зареєструватися з 24 травня, на «Як Гітлер вкрав рожевого кролика» – з 25 травня тощо.

Зареєструватися на покази за покликанням нижче може кожен охочий, для цього потрібно обрати місто і фільми для перегляду, а також заповнити електронну форму на сайті Чілдрен Кінофесту: https://childrenkinofest.com/ua/schedule/

Зареєструватися на онлайн-покази можна з 28 травня з 9:00 тут: https://online.childrenkinofest.com.
Довідка — за телефоном 0972093910 (Станіслав Корнієнко).