Чиї майданчики? Відповідь саме на це запитання нам доведеться шукати найближчим часом. Адже після того, як ми отримали 37 відповідей на прохання полагодити обладнання на дитячих майданчиках, з’ясувалося, що в райвиконкомах відсутня інформація про те, кому вони належать.
У 24 майданчиків узагалі немає балансоутримувача. Відповідно ремонтувати їх ніхто не буде. А отже, перед нами стоїть іще одне завдання: знайти майданчикам господарів — поставити їх на баланс. Для цього плануємо залучити депутатів різних рівнів.

На деякі звернення нам відповіли, що на 2021 рік не передбачене фінансування статей витрат на ремонт дитячого майданчика. Тож подаватимемо звернення з проханням не забути про зламані майданчики та виділити на це кошти в наступному році.

Деякі балансоутримувачі завбачливо внесли ремонти дитмайданчиків у план ремонтів на 2022 рік, що дуже приємно). Будемо чекати.

Просимо звернути увагу на те, що обслуговування майданчика біля будинку на вулиці Ватутіна, 53 здійснює ОСББ «Альянс-129».

Дитячий майданчик по вулиці Грицевця, 1 розташований на прибудинковій території. Виконком рекомендує мешканцям житлового будинку звернутись до управляючої компанії щодо ремонту дитячого майданчика за кошти мешканців.


Не обійшлося й без традиційних відписок і креативу ремонтних робіт. За офіційними даними, зламану гірку в парку Гагаріна на вулиці Ракетній, 1 демонтували. Демонтажем, як з’ясувалося згодом, назвали прибиття трьох дощок перед входом на саму гірку.


Ми продовжуватимемо тримати ці питання на контролі. Якщо вас цікавить відповідь за конкретною адресою, яку ви зазначили під час акції «Майданчик Виживання», напишіть повідомлення на нашій сторінці.

Ще раз дякуємо за активну участь в акції!