Акція «МайданчикВиживання» завершилася. Сьогодні надіслали останні заявки до Контактного Центру. Усього до нас надійшло сорок повідомлень про пошкодження.

Під час акції з’ясувалося, що в місті залишилося багато старих майданчиків, які ні зруйнованими не назвати, ні майданчиками). Вони радше служать пам’ятками радянської епохи: височенні іржаві небезпечні гірки, гойдалки та карусельки, скрегіт від яких лунає на весь мікрорайон.

До нас надходило багато прохань побудувати нові майданчики. Навіть просили замінити безповоротно застарілі майданчики в дитячих садочках. На жаль, такої фінансової можливості в нашої неприбуткової організації немає. У першому випадку це належить до повноважень Департаменту інфраструктури міста, у другому — Департаменту освіти міськради. Саме вони є розпорядниками коштів із цих питань. Мешканці мають повне право звернутися до зазначених відділів безпосередньо або через районних депутатів.


У цілому намалювалася дуже сумна і депресивна картинка. Сподіваємося, що наша акція приверне увагу владу до цієї проблеми. Терпляче чекаємо відповідей із повідомленнями про усунення пошкоджень.


Дякуємо всім учасникам акції за активність у благоустрої міста! Робімо Кривий Ріг зручним далі!
До речі, завдяки вашій участі в акції «ЛюкиПадлюки» вже закрили 90 люків. Про це — у нашому наступному пості.