Це найкрутіша мотивація для нашої організації, наших партнерів, усіх небайдужих громадян, які беруть участь у проєкті «Кривий Ріг — Зручний», разом з нами прагнуть зробити місто комфортним і безпечним!

Наприкінці минулого місяця наша команда отримала щирі слова подяки від відомого в місті велосипедиста, майстра спорту України зі спортивного туризму, чемпіона України з велотуризму, старшого інструктора-тренера з велотуризму, першого в Кривбасі Видатного мандрівника України, засновника клубу велотуризму «Горизонт» Якова Волкова, регалії та заслуги якого за розвиток спорту та велоруху в місті не перелічити.


Під час підготовки до велошколи в межах проєкту «Кривий Ріг — Зручний» Денис Дубов розробив власну презентацію правил дорожнього руху для велосипедистів, яку високо оцінив Яків Волков, узявши її собі на озброєння . Усі учасники школи отримали брошури з правилами дорожнього руху для велосипедистів.

Якову Волкову так сподобалися посібнички з правилами, що він попросив кілька примірників для своїх маленьких послідовників. Така оцінка вдало підібраного наочного матеріалу, лекції та презентації, використаних під час навчань, для Дениса виявилася несподіванкою, адже Якова Волкова він вважає легендою, професіоналом найвищої якості, людиною, у якої можна багато чого навчитися.
На прохання Денис відгукнувся із задоволенням, подарувавши 30 книжечок. І ось 29 березня Яків Волков провів піший похід для вихованців 38 школи до Червоного мосту та заказника Балка Північна Червона.


Саме тут, серед чудової природи, він і вручив пам’ятні брошури учням. Для дітлахів це був дуже приємний і корисний сюрприз!

Якове Федоровичу, щиро дякуємо Вам за підтримку наших ініціатив, за Ваші поради та тренерську працю, за виховання молоді й залучення її до спорту та за участь проєкті «Кривий Ріг — Зручний».