Початок активного велосезону — саме час, щоб освоїти правила дорожнього руху , розібратися з особливостями кругового руху , перетину перехресть , пішохідних переходів з велосипедом . І навіть якщо ви все це знаєте, завжди корисно освіжити інформацію.

Жага до знань, бажання впевненіше почуватися в умовах інтенсивного дорожнього руху привели велолюбителів до Культурно-громадського центру ШELTER+ у суботу, квітня. Цього дня за співпраці Об’єднання Відповідальних Громадян, Ukrainian Bike Family та проєкту «Схованка» відбулося додаткове навчання у «Велошколі для дорослих».

Було приємно бачити серед слухачів знайомі обличчя, вітали й кількох новачків. Один із гостей виявився знавцем шляхів міста і правил дорожнього руху як керманич авто. Це зробило бесіду аудиторії з лектором Денисом Дубовим ще більш цікавою та професійною.

Навчання відбувалось у невимушеній атмосфері, відвідувачі спілкувалися між собою , ділилися випадками з власного життя , пригощалися чаєм і печивом.

Дякуємо всім учасникам!

Є обґрунтовані сподівання, що практика Велошкіл виведе на шляхи міста якнайбільше підкованих велолюбителів, для яких їзда стане простою, приємною та безпечною.