Ідея Велошколи для дітей до 14 років зріла в керівника Ukrainian Bike Family Дениса Дубова давно. Причин для того декілька.

По-перше, невизначеність законодавства. Чітко прописано, де і як їздити дітям до 7 років та після 14, а віковий діапазон 7–14 випадає.

По-друге, хто б що не казав, а до дітей потрібен особливий підхід при поясненні матеріалу.

Крім того, Денис — батько маленької донечки, тож чудово розуміє, як важливо дати дитині правильний старт і основи, коли вона захоче зайнятися новою справою.

Чи вдалося? Мабуть, так.
Удень 17 квітня зала в Культурно-громадському центрі ШELTER+ зібрала максимум учасників, дозволений карантинними обмеженнями. Батьки радо вели малечу на навчання . Хлопчики й дівчатка, діти від 6 років до 14, ті, хто вже катається на велосипеді 3–4 роки, й ті, хто лише планує.

Протягом години Денис Дубов весело і з прикладами з життя розповідав основи правил дорожнього руху, розбирав складні ситуації. Юні слухачі завзято сприймали нову інформацію. Діти виявили неабияку обізнаність, швидко й правильно відповідаючи на запитання лектора та ставлячи запитання йому.

Закінчилась Велошкола груповим фото . Усім дуже сподобалось , і на адресу Об’єднання Відповідальних Громадян та Ukrainian Bike Family вже надійшли прохання про організацію подібних навчань у майбутньому.