Друзі, іще раз вам дякуємо за активну участь у благоустрої міста і в акції «Люки-Падлюки»! Завдяки вам вдалося досягти реальних результатів у доволі короткий термін!


На сьогодні ми отримали 41 відповідь від комунальних підприємств міста про накриття люків стандартними, залізобетонними, гумовими кришками та їх герметизацію. Маємо не одне повідомлення про те, що усунення недоліків — на стадії виконання.


Звісно, ще багато питань до якості цих робіт. Є і відписки, мовляв, перевірка показала, що люк перебуває в задовільному стані, хоча неозброєним оком видно, що це не так. Мова йде про оглядовий люк на вул. Ухтомського, 6. Доводиться надсилати заявки повторно. Не в усіх звітах про виконану роботу є фото.


Та в цілому беззаперечно дієва акція не просто привернула увагу до проблеми аварійних оглядових колодязів, а об’єднала людей, продемонструвала, що громада здатна впливати на місцеву владу, контролювати роботу комунальних підприємств, робити своє місто безпечним і зручним!

Роботи попереду ще багато, адже ми зробили 280 заявок і терпляче чекаємо та аналізуємо відповіді. Через те, що ми не в змозі самостійно перевірити якість усіх виконаних робіт, а у відповідях не завжди є фото, дуже просимо вас у коментарі до основного посту написати адреси, за якими люки відремонтували.


До вашої уваги — кілька відремонтованих люків на фото, які надіслали виконавці робіт.