У чому практичне наповнення акції?
Акція «Вулиці для життя» передбачає висадку дерев у місцях жвавого руху пішоходів і велосипедистів, біля загальноосвітніх та дошкільних закладів міста й на підходах до них.

Від кого надходить ініціатива акції?
Акцію «Вулиці для життя» проводитимуть викладачі та студенти Донецького юридичного інституту МВС України.

У які терміни буде проведена акція?
Акція запланована напередодні Дня довкілля з 12 до 17 квітня 2021 року.

Яка концепція акції?
Донецький юридичний інститут МВС України зацікавлений в проведенні акції, як заклад, який готує майбутніх поліцейських, активно досліджує питання дотримання безпеки дорожнього руху, популяризації безпечної поведінки на автомобільних шляхах, створення комфортних умов для всіх учасників дорожнього руху.

Ми вітаємо ініціативу наших партнерів з Донецького юридичного інституту МВС України, готові її підтримати практично та інформаційно. Об’єднання Відповідальних Громадян має багаторічні традиції акцій з озеленення. У межах «Зеленої ініціативи» ми співпрацювали з навчальними закладами міста, проводили висадку дерев і кущів на територіях навчальних закладів, роблячи ці місця більш приємними для ока та екодружніми.

Закликаємо всіх, кому не байдужі питання поліпшення стану навколишнього середовища, долучитися. Будемо вдячні за будь-яку участь. Якщо маєте бажання допомогти — залиште повідомлення або на сторінці Об’єднання Відповідальних Громадян, або на сторінці Донецького юридичного інституту МВС України

#КривийРігЗручний