Друзі! Дякуємо всім, хто долучився разом з нами до організації першого в Кривому Розі кінопоказу для батьків із малюками! Зокрема нашим партнерам — кінотеатру «Олімп», магазину «Великан», клубу дитячих розваг «Схованка», КГЦ ШELTER+.


Також величезна подяка нашим першопрохідцям) — маленьким відвідувачам і їхнім батькам! На трьох пробних сеансах було близько 70 глядачів, найменшим серед них — по шість і три місяці. Непоганий результат для першого разу. Ми отримали купу схвальних відгуків від тих, хто завітав на наші кінопокази. Також зафіксували всі побажання на майбутнє, зокрема один з татусів попросив встановити сповивальний столик і в чоловічому туалеті, адже з немовлям може прийти не тільки мама.


Було організовано три покази різного формату — 3D та 2D. Найбільш вдалими виявилися сеанси з мультиками. Мама маленької трирічної Аліси, яка двічі відвідала спеціальний кінопоказ, зазначила, що дитина була більш спокійною під час показу мультику.


Своїми думками з цього приводу поділилася мама Марина Шевчук: «Сьогодні вперше із синочком вирішили відвідати кінотеатр “Олімп”. Звичайно, хотілося більше потрапити на мультик, проте потрапили на класний фільм про поліцейських. Малюку дуже сподобалося гратися з дітками на килимку перед екраном. Єдиний мінус — дітки розійшлися раніше та забрали із собою всі іграшки. Варто подумати, щоб для таких сеансів придбати кілька спільних іграшок. Нам сподобався такий відпочинок, тому я раджу іншим мамам відвідувати такі заходи. До адміністрації прохання приділити більше уваги підбору мультиків для малюків».


Ми сподіваємося, що кінотеатри міста підхоплять цю ідею, частіше практикуватимуть такі кінопокази, ставлення криворіжців до маленьких глядачів ставатиме більш толерантним.


Нагадуємо, що кінопокази були організовані в межах проєкту «Кривий Ріг — Зручний», до якого може долучитися будь-хто. Підписуйтеся на нашу сторінку, долучайтеся до обговорень у коментарях і на зустрічах. Зробимо Кривий Ріг зручним разом!