Не знаєте ви нічого про найкращі місця в кінотеатрі, друзі)). Цього разу маленькі відвідувачі «Олімпу» довели, що найпопулярніше місце в кінозалі — це сходи). Їх можна порахувати, по них можна стрибати і на них навіть можна полежати.


10 березня відбувся другий кінопоказ для батьків із малюками. Вік глядача стрімко зменшується від сеансу до сеансу. Цього разу вперше з кіномистецтвом знайомився тримісячний Ярема), який більше спав у візочку, розміщеному між сидіннями.

Його мама Маргарита розповіла: «Це було чудово. Ми би не змогли сходити на звичайний кінопоказ. І навіть не стільки тут роль відіграє тримісячний Ярема, як трирічний Матвій. Тому що Ярема спокійно і подивиться мультик, і поспить, я його ще погодую, і ми зможемо подивитися далі. А для Матвія це трохи можливість показати себе і свою енергію витратити».


Нам вдалося поспілкуватися зі жвавим трирічним Матвійком. Дослівне перше інтерв’ю розумаки:
— Матвійку, тобі сподобався мультик?
— Мені сподобалося, як він гнався.
— Хто?
— Кіт.
— З ким ти себе асоціюєш — із Джері чи з Томом?
— З Томом.
— А чого?
— Я трансформуюся.
— Добре ти трансформуєшся. А чому Том тобі сподобався більше?
— Бо мама мене називає «моє кошеня»))


Це був другий із трьох запланованих пробних сеансів. Наступної середи об 11:00 відбудеться ще один. Якщо вам сподобалося і ви хочете, щоб у нашому місті практикувалися такі кінопокази хоча б час від часу, напишіть про це в коментарях.


Засновник ОВГ Юлій Морозов, який також привів до кінотеатру маленького синочка, зазначив: «Мар’ян уперше потрапив у кіно! І я щиро радію, що нам, Об’єднання Відповідальних Громадян, разом з кінотеатром OLIMP удалося зробити в Кривому Розі цей малесенький, але важливий крок… Ваше відвідування — якщо у вас є спеціальний тестувальник) відповідного віку — відгук, поради і зауваження можуть серйозно вплинути на те, чи залишаться такі кіносеанси красивим експериментом, чи стануть сталою практикою».

Детальніше про кінопоказ — тут: