Друзі, 20 та 27 лютого об 11:00 запрошуємо на безоплатні заняття у «Велошколі: правила дорожнього руху для велосипедистів».

Незважаючи на відсутність велоінфраструктури, у нашому місті стрімко збільшується кількість людей, які бажають пересуватися велосипедом. Щоб початок велокар’єри не закінчився саднами, травмами чи штрафами, украй важливо озброїтися знанням правил дорожнього руху.

Систематизовану, адаптовану до нашого міста інформацію про правила пересування велосипедом ви зможете отримати у «Велошколі: правила дорожнього руху для велосипедистів».

Які вимоги до обладнання велосипеда, як поводитися при ДТП, що таке мертві зони та як їх уникнути, чому небезпечний об’їзд припаркованих авто і що робити з потоком машин? На ці й інші запитання ви почуєте відповіді під час чотиригодинного інтенсиву.

Відомий тренер Денис Дубов розповість не просто суху теорію, а безліч нюансів і тонкощів, які можна осягнути лише на практиці та власних помилках.
Про рівень школи багато скаже ось такий факт. Якову Волкову настільки сподобався підхід Дениса Дубова до викладання, що він попросив скинути презентацію для своїх занять)). Зауважте, Яків Федорович — справжня легенда в нашому місті, чемпіон України з велотуризму, перший у Кривбасі Видатний мандрівник України!

Не проґавте чудової нагоди! Чекаємо всіх охочих!

Реєстрація за покликанням: https://forms.gle/UeRKicZ5N7ZxAwLw6
Час: 11:00
Дата: 20 та 27 лютого
Адреса: вул. Генерала Радієвського, 34-А
Довідка за телефоном: 0977162801 (Денис Дубов)