Пологвий будинок №7 на Даманському

У межах проєкту «Кривий Ріг — Зручний» ми провели анкетування серед породіль, які народжували в останні три місяці. Наші 8 таємних агенток оцінювали пологові будинки за 14 критеріями. Досліджували умови в пологовому №1 на пл. Визволення, пологовому №7 на Даманському та Міському перинатальному центрі на Ставках.

Міський перенатальний центр на Ставках

Міський перенатальний центр на Ставках

В усіх медзакладах тепло і наявна гаряча вода, належний стан душових. Паспорт забирали лише в однієї породіллі в лікарні №7 на Даманському. Різко негативні зауваження відсутні. Одна з породіль, яка народжувала в пологовому №1, назвала пологовий зал не зовсім зручним, поведінку медиків часто нахабною, а приймальне відділення таким, що потребує модернізації. Ще одна жінка, яка народжувала в цьому ж закладі, розповіла, що не в усіх палатах тепло, зокрема холодно в пологовому залі. У медзакладі на Ставках, за словами однієї з опитуваних, просили здати 100 грн на пологовий зал.

Міський перенатальний центр на Ставках

Наше дослідження триває. Щоб мати об’єктивну загальну картину, необхідно більше відгуків і фотодоказів. Якщо ви народжували в попередні три місяці й готові поділитися власним досвідом щодо комфортності перебування в пологовому будинку, пишіть у коментарях. Якщо ви вагітна і хочете стати нашою таємною агенткою, то заповніть, будь ласка, анкету за покликанням. Лише разом ми зможемо зробити наше місто комфортним!

Міський пологовий будинок №1 на пл. Визволення

Надаємо фотозвіт від наших волонтерок, яких ми щиро вітаємо з народженням чудових діточок і дуже дякуємо за активну допомогу в проєкті «Кривий Ріг — Зручний»!
Анкета для таємних агенток