Учора сталося справжнє диво. В умовах карантину для зооготелю «Дай на лапу», прибуток від якого йтиме на утримання Котодому, вдалося зібрати 86 675 грн. Це на 1 115 грн більше, ніж планувалося!

Коли відлік пішов на лічені дні й до необхідної суми не вистачало 23 000 грн, за вечір у передостанній день було внесено пожертв на 13 000 грн! Уболівали за проєкт криворізьких волонтерок і підтримали його люди з інших міст України. Допомога прилетіла навіть з Норвегії.

«Ще кілька днів тому я написала про те, як круто було б здійснити задуманий проєкт і встигнути зібрати кошти. А вже сьогодні я дякую кожному, хто допомагав цьому статися. Сума зібрана! Друзі й усі, кого я особисто не знаю, кожен, хто брав участь, допомагав, переймався, робив репости і розміщував їх у себе на сторінках, ВИ НЕЙМОВІРНІ! ДЯКУЮ! Це надзвичайно круто і чарівно! Укотре дякую всесвіту за те, що на шляху такі чудові люди й помічники! А для нас усе тільки починається, попереду — реалізація проєкту, і нехай усе вийде, як задумали!» — зазначила організаторка Котодому Олеся Шаповалова.

Ми пишаємося тим, що долучилися до проєкту, і радіємо, що попри невтішні прогнози мрія двох волонтерок здійснилася!

Завершимо повідомлення словами однієї з ініціаторок створення зооготелю «Дай на лапу» Янусі Фіненко: «Мрії здійснюються, тільки якщо ти йдеш їм назустріч!»