16 лютого в КГЦ ШELTER+ за підтримки Об’єднання Відповідальних Громадян відбулась презентація поетичних і прозових творів юних криворізьких авторів й авторок.

«ГориЩе» — це проєкт дівчат-підлітків, які вирішили згуртуватись навколо творчості. Юні ентузіасти зібрали молодих авторів і художників у невеликому затишному містечку, де кожен митець зміг надихнути й сам надихнутися.

«Ми хотіли об’єднати людей, дати їм можливість поділитися своїми переживаннями, емоціями, натхненням і, звичайно ж, творчістю! — говорить одна з організаторок Олександра Роль. — І нехай поки наша аудиторія криворізька, ми віримо, що і до світової слави недалеко».

«ГориЩе» — це для кожного щось своє. Воно може бути великим, а може й малим, там можуть бути гірлянди, а може й просто темрява. Митцю важливо не згасати, тому завдяки двозначності слів з’явилось головне кредо команди — «Гори ще!» І цей вогник важливо запалити не тільки у своїх серцях, але й у серцях оточення.

Після закінчення творчого вечора своїми враженнями поділилася Ольга Гончар-Хвостова, літераторка, досвідчена журналістка та засновниця ОВГ: «Страшенно тішуся, що в нашому багатому на таланти місті виростає нове обдароване покоління. Тримаю кулачки, щоб ця ініціатива стала постійною і дала ще більше класних проєктів. Творча спілка “ГориЩе” — це було б круто!»

Ми ж бажаємо молодим митцям творчої наснаги та будемо стежити за їхньою творчістю.