22 грудня о 14:00 відбудеться екскурсія фотовиставкою Сергія Демидчука «Форми світла». Захід організовує Об’єднання Відповідальних Громадян за підтримки Ukrainian Bike Family та ТРК «Сонячна Галерея». Інформаційні партнери — Експерт-КР, Перший Криворізький, 0564.UA.

Майстер пейзажного фото детально розкаже про свої фотороботи й розкриє секрети створення астропейзажів. Ви дізнаєтеся, хто чи що заважає зйомкам нічного неба, як передати красу Чумацького Шляху, у яких романтичних місцях Кривого Рогу були зроблені макрофото. Також Сергій розповість про те, як захопився фотографією, звідки черпає натхнення і як учився робити якісні пейзажні фото.

Організатор Денис Дубов зазначив: «У вівторок відбулася презентація, але через те, що це був будень, багато людей не змогли на неї потрапити. Щоб дати можливість усім охочим доторкнутися до світу фотомистецтва, познайомитися ближче із творчістю талановитого криворізького фотографа, поспілкуватися з автором унікальних робіт, ми вирішили у вихідний день провести екскурсію виставкою».

Місце проведення — «Сонячна Галерея» (другий поверх, біля магазину JUSK).

На афіші — фото Сергія Демидчука.