15 грудня відбувся другий етап SchooL Streetball Winter League. Уперше шкільну стритбольну лігу організував у нашому місті СК «Карачуни» за підтримки ОВГ. Змагання проходили на базі ДЮСШ №8.

Перше місце здобула команда «Трипл-Дабл» (35 школа), на другому — гравці «Покоління Див» (35 школа), на третьому — «Black Squadі» (21 школа), на четвертому — наймолодша команда турніру «Таксисти» (85 школа).

У другому етапі не змогла взяти участь жіноча команда «Рожева пантера». А всього було представлено 16 команд — це на дві команди більше, ніж у першому підготовчому турнірі. Серед них і команда «38» інтернату №7. На думку керівника СК «Карачуни» Нікіти Матухна, це успіх: «Сподіваюсь, що до третього етапу підтягнуться ще команди».

Щоправда, як і минулого разу, трибуни не рясніли вболівальниками, на це ще тоді звернув увагу Нікіта: «Дуже хотілося б, щоб спорт ставав місцем для тусовки молоді: відвідати хоч і провінційний, але турнір, повболівати за свою школу, підтримати друзів… Вірю, що далі ми зможемо розкачати сектор уболівальників, усе попереду».

Щоб заохотити містян приходити на спортивні заходи, СК «Карачуни» проводитимуть конкурс: один кидок із центра поля з однієї спроби, приз — триста гривень. Поки ніхто не влучив, отже, у вас є шанс стати першим.

Проведення наступного турніру планується в січні. Усього має відбутися п’ять підготовчих турнірів, після чого 8 найкращих команд потраплять до гранд-фіналу.

Результати першого етапу тут: https://www.facebook.com/vidpovidalni/posts/2647736638627674?

Більше інформації про діяльність СК “Карачуни” та результати турнірів можна дізнатися також тут: https://www.instagram.com/sc.karachuny/