30 листопада наші колеги з громадської організації «Рух Без Меж» організували зустріч друзів до Міжнародного дня людей з інвалідністю, який буде 3 грудня.

«Той випадок, коли захід не був нічому присвячений. Тобто ми на афіші зазначили про Міжнародний день людей з інвалідністю, та вчора жодного разу про нього не заговорили. Це не свято, а один день на рік, коли про нас згадують у якомусь сумному аспекті, з “роздачею гречки” чи ще якоїсь “благодійності”. Нам таке не цікаво. Нам до смаку часті зустрічі з друзями, відвідини культурних чи спортивних закладів. І тут з’являються пропозиції від людей небайдужих. Павло трошки невпевнено запропонував, я дуже впевнено зголосився, а Об’єднання Відповідальних Громадян ще впевненіше нам допомогло в реалізації цієї зустрічі», — розповідає Юрій Понькін.

Особлива подяка Осиков Павел за його ініціативу, яка зібрала друзів і однодумців. Під час зустрічі пограли в настільні ігри, почаювали й насолодились неперевершеною культурною програмою від Театр одного актёра “AVE”.