У КГЦ ШELTER+ із 30 листопада розпочнеться показ дитячих фільмів у межах фестивалю «Українське дитяче кіно». Захід організовують культурно-громадський центр ШELTER+ та дитячий клуб розвитку і розваг  «Схованка»  за підтримки Об’єднання Відповідальних Громадян.

В Україні такий фестиваль проходить уперше завдяки компанії «Артхаус Трафік», Державному агентству України з питань кіно та Фестивалю фільмів для дітей і підлітків «Чілдрен Кінофест».

До програми увійшли національні фільми та мультфільми для дітей і підлітків. 7 грудня ви зможете побачити роботи-фіналісти конкурсу від «Чілдрен Кінофест» (2017–2019). Серед них — фільм криворізьких дітей «Лісова школа», який узяв Гран-прі минулого року.

Під час фестивалю буде показана колекція самобутніх українських мультфільмів студії «Укранімафільм» — від народної класики до фестивальних призерів. Це й мультики, на яких виросло не одне покоління дітей, і нові стрічки.

Похід у кіно на мультфільми — не лише розвага для юного покоління, а й чудова нагода для батьків провести час зі своїми дітьми, стати ближчими одне до одного і в майбутньому мати гарні спільні спогади.
Отже, знайомтеся з розкладом показів, обирайте зручний для вас день і приходьте дивитися мультяшки разом:

30 листопада 14:00 — анімаційний серіал «Моя країна — Україна»
30 листопада 16:00 — музична комедія «Трубач»

7 грудня 15:00 — програма найкращих українських мультфільмів від студії «Укранімафільм»
7 грудня — роботи-фіналісти конкурсу дитячих фільмів від «Чілдрен Кінофест» (2017–2019)

14 грудня 14:00 — анімаційний фільм «Микита Кожум’яка»
14 грудня 16:00 — пригодницький фільм «Іван Сила»

Місце проведення: культурно-громадський центр ШELTER+ (вул. Армавірська, 28, район 44 кварталу)
Вхід вільний
Довідка за телефоном 0977893370 (Олеся Романча)